Αιτήσεις Συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2017 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία ορίζεται από την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ως και την Πέμπτη 2 Μαρτίου για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους μαθητές και αποφοίτους του σχολείου μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 να καταθέσουν την αίτησή τους εντός της παραπάνω προθεσμίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και τις αντίστοιχες αιτήσεις εδώ (Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπαίδευσης  Αιτ/νίας) ή να επικοινωνήσουν με το σχολείο (τηλέφωνο 26470 31390).